More Newground services
01254 265163 Enquire now
Landscape Architecture & Build Menu
You are here: Newground Home » Landscape » Projects » New Play Space for Larkhill Primary School, Salford

New Play Space for Larkhill Primary School, Salford

Delivering over the school holidays, Newground transformed the space into an inspirational extension to the Early Years teaching provision.

Newground were approached to design and build a play space for Larkhill’s Early Years.

Working with the school’s committed staff, we’ve created a bespoke space, which provides play equipment but also many sensory elements including sand, water, and a variety of surface textures. The play space provides experiences and play opportunities otherwise unavailable to the children at Lark Hill, Salford.

Back to Projects
Informative and professional approach to each project
Diane Shannon, Larkhill School